Juridische hulp nodig?
Personen- en familierecht
Personen- en familierecht  
Jeugdrecht
Jeugdrecht  
Arbeidsrecht
Arbeidsrecht  
Incasso
Incasso  
Contractenrecht
Contractenrecht  
Verzekeringsrecht
Verzekeringsrecht  
Bankrecht
Bankrecht  
Psychiatrisch patiënten recht (BOPZ)
Psychiatrisch patiënten recht (BOPZ)  

Advocaat arbeidsrecht Hoorn

U zoekt een advocaat gespecialiseerd in Arbeidsrecht? Neem dan contact op met Butselaar + Bos advocaten. Ons advocatenkantoor is een krachtig verbond tussen twee advocaten met een lange staat van dienst, onder meer in het arbeidsrecht. Het arbeidsrecht regelt de juridische verhoudingen tussen een werkgever en een werknemer. De wetgeving is complex en sterk aan veranderingen onderhevig. Het is voor een werkgever of werknemer haast onmogelijk om van alle regels op de hoogte te zijn. Het is logisch dat er soms vragen spelen over bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, transitievergoedingen of ontslag. Uw arbeidsrechtadvocaat staat u bij tijdens een geschil en probeert de meest gunstige uitkomst voor u te bewerkstelligen.

Advocaat arbeidsrecht Hoorn: voor werkgevers én werknemers

Is er sprake van een conflict, een verstoorde arbeidsrelatie, een ontslag of een andere situatie waarin u er samen niet meer uitkomt? Dan kan de tussenkomst van aan advocaat een welkome oplossing zijn. Een advocaat arbeidsrecht kent de wet- en regelgeving en bemiddelt voor u. Het doel is altijd om samen tot overeenstemming te komen. Lukt dat niet, dan procederen wij voor u.

 

Wat valt bijvoorbeeld onder het arbeidsrecht?

Er bestaan diverse geschillen die onder het arbeidsrecht vallen. Denk bijvoorbeeld aan het beëindigen van een arbeidscontract of ontslag op staande voet. Om ontslag op staande voet te rechtvaardigen moet aan strenge eisen zijn voldaan. Er moet bijvoorbeeld sprake zijn van een dringende reden, zoals diefstal, fraude of werkweigering. U kunt bij arbeidsrecht dus denken aan geschillen op het gebied van:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Transitievergoeding en/of billijke vergoeding
  • Vaststellingsovereenkomsten
  • Ontslag
  • Ziekte en herstel
  • CAO en/of arbeidsvoorwaarden
  • Loon
  • UWV

Met deze en meer geschillen kunt u terecht bij Butselaar + Bos Advocaten.

 

Uw advocatenkantoor in Hoorn

Heeft u juridisch advies nodig over een geschil met betrekking tot het arbeidsrecht? Neem voor meer informatie dan vrijblijvend contact met ons op.