Juridische hulp nodig?

Het kantoor

Butselaar + Bos Advocaten is een krachtig verbond tussen twee ervaren advocaten: Annemarieke Butselaar en Bianca Bos. Zij zijn voor eigen rekening, risico en verantwoording werkzaam. De combinatie van beider achtergrond en expertise zorgt voor een breed juridisch draagvlak, waarbinnen bijna elk rechtsgebied vertegenwoordigd is. Butselaar + Bos Advocaten werkt vanuit vestigingen in Naarden en Hoorn.

Beide advocaten beschikken over ruim 25 jaar juridische werkervaring. Zij zijn begonnen als jurist in het bedrijfsleven, werden vervolgens advocaat en stonden in die hoedanigheid al veel bedrijven en personen bij. Butselaar + Bos Advocaten kenmerkt zich door professionele en zakelijke onderhandelingen, maar altijd met een scherp oog voor menselijke waarden en vooral respect.

Butselaar + Bos Advocaten is van mening dat professionele juridische hulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dit vertaalt zich in een laagdrempelig uurtarief en ruime mogelijkheden tot het verlenen van gesubsidieerde juridische bijstand.

U bent van harte welkom.